Pristop

Naša skupina vam bo pokazala skrivnost, kako narediti espreso najvišje kakovosti, ki se vidi, vonja in okuša v skodelici kave.

Na svetovnem trgu obstaja veliko različnih kavnih mešanic od slabše kakovosti do srednje dobrih, dobrih in najboljših. Vedno pa gre za polizdelek, ki zahteva pravilno pripravo, ker ta vpliva na kakovost napitka. Naša skupina vam bo pokazala skrivnost, kako narediti espreso najvišje kakovosti, ki se vidi, vonja in okuša v skodelici kave.

Topespresso s svojim pristopom dosega vsa merila najvišje kakovosti kave: vrhunsko mešanico kav, šolanje osebja in reden nadzor nad pripravo kave v vašem lokalu. Dostava kave je najmanj, kar lahko storimo za svoje kupce, saj smo prepričani, da vam lahko z znanjem in izkušnjami zagotovimo zadovoljstvo strank ob pitju espresa in drugih kavnih napitkov.

Predstavitev ekipe

Marko Šalamon

Barist
Barist

Renata Rizvić

Baristka
Baristka

Petra Brulc

Baristka
Baristka

Najbolje je, če za mnenje vprašate svoje goste.

Užitek, značilnosti in očitne prednosti optimalno pripravljene skodelice kave najbolje spoznate sami. Zato vam podjetje Topespresso ponuja brezplačno testiranje izbranih kavnih mešanic v vašem lokalu.

Topespresso vam lahko po dogovoru pripravi obisk izkušenega barista, ki za stranke pripravlja naročene kavne napitke. Osebje lokala lahko vseskozi spremlja odzive strank, lahko pa tudi aktivno sodeluje pri testu in stranke sprašuje o njihovem mnenju.

Odločitev za kakovost Topespresso bo tako temeljila na najbolj pomembnem kriteriju, na zadovoljstvu vaših strank.
  • Vsa potrebna podpora na enem mestu
  • Pomoč pri izbiri vrhunske kavne mešanice
  • Povečanje števila zadovoljnih strank
  • Šolanje osebja in reden nadzor nad pripravo kave
  • Dostava kave in hitra odzivnost ob kateri koli uri v katerem koli dnevu leta